Gość Anonymous Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Witam! Przystąpiłem do odbudowy mocno uszkodzonego yaka-54. Chcę wzmocnić kadłub poprzez obłożenie sklejką modelarską 1,2mm. Problem taki, że w znanych mi sklepach nie posiadają sklejki o długości 750mm. Poradzicie gdzie to można nabyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamRC Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Hmm.... może taka? http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=3434&osCsid=18d1d7c7f3d2fd84455a4ba85b4a0011 Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 www.modelmaking.pl oraz www.riku.com.pl .W pierwszym sklepie kupuję sklejkę brzozową a w drugim lipowo-balsową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.