Eryk Potocki Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 O to moja 3h praca nad Park Masterem . Powód malowania : po ostatnich 3h w powietrzu i przewozach się zbrudziło natarcie i nie dało się domyć wiec postanowiłem go pomalować O to Zdjęcia : http://img193.imageshack.us/i/dsc00753b.jpg/ http://img269.imageshack.us/i/dsc00754d.jpg/ Proszę o ocenę . Wiem że nie jest najładniej pomalowany ale lepiej niż biały ( bo naklejki mi się nie podobają ) Jeszcze mam zamiar nakleić naklejke multiplexsa na prawą lotkę , pomalować kabinkę na czarno i coś namalować na kierunku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Proszę o ocenę .Bardzo OK! Wiem że nie jest najładniej pomalowany ale lepiej niż białyPowtórzę - jest OK! Elapor jest wrednym materiałem do malowania. Jeżeli nawet udałoby ci się pomalować model idealnie, to jestem przekonany, ze po kilkunastu lotach będzie wyglądał tak samo, jak ten z lekkimi zaciekami, nierównościami itp. ( bo naklejki mi się nie podobają )No to masz przechlapane, bo ja z premedytacją wykonałem biały model z fabrycznymi naklejkami i wyszedł cudny ;-) .Tak na prawdę miałem mieszane uczucia przy oklejaniu, ale po fakcie okazało się, że model wygląda bardzo ładnie - a dzięki naklejkom nie brudzą mu się newralgiczne miejsca, typu natarcie (vide powód malowania twojego modelu) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Potocki Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 To i tak jest malowanie tym czasowe bo i tak za dwa trzy miesiące bede miał nowego z przyczyn że che go zrobić lekiego ok 500G i wtedy może go okleję fabrycznymi naklejkami ale nigdy nie załoze do niego oryginalnego podwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.