neilpryde Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witam ! Mam na imię Piotr, jestem początkującym modelarzem. Modele RC, a w szczególności latające pasjonują mnie od dziecka. Mimo ogromnej chęci "latania modelem" pierwszy kupilem w wieku 28 lat. Moje modele w kolejności: Belt Cp extra 300 depron easy star (przerobiony - lotki na skrzydłach i silnik bez szczotkowy) aerocat depron (wg. własnego projektu ze zdjęć) kyosho calmato sports 40 extra 300 depron kyosho caliber 5 (w tym tygodniu docieram silnik) plany na zimę - budowa extry 300 lub 330 o rozpietośći skrzydeł około 1,4m pozdrawiam wszystkich Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witaj Piotr . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.