boreq Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam serdecznie. Czy ktoś z Was miał może do czynienia z poniższym modelem: SU-26M Ripmax Interesuje mnie, jak jest wykonany, jaką folią jest oklejony, jakie są jego właściwości lotne itd... Przeszukałem pod tym kątem Internet, ale niestety bezskutecznie. Generalnie poszukuję jakiegoś modelu samolotu rosyjskiej myśli technicznej mniej więcej w tym rozmiarze. Byłbym wdzięczny za jakieś informacje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Myślę że tam coś znajdziesz http://www.ef3m.pl/modele-benzynowe-26cc-30cc,86.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boreq Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witam. Stało się nabyłem drogą kupna ten oto model: Yak 54 - Axar Dziś już go odebrałem. W tej cenie całkiem porządny model. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 no to czekamy na relację i dokładne foty z budowy i oblotu - bo ciekaw jestem jak to maleństwo się będzie sprawować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.