lukaszp Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Też mam dość tej dyskryminacji i wywyższania się jednego na drugim. ja nikogo ani niczego nie dyskryminuje :? Nie wywyższam się nad nikim :? poza tym nie założyłem tego temetu aby się z kimś pokłucić. Nie o to mi chodziło.
lukaszp Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Opublikowano 2 Maja 2007 Po Egzaminach wziąlem się do roboty i przez ten tydzień zrobiłem troche przy modelu. na dzień dzisiejszy wygląda on tak: skrzydła do skonczenia skrzydeł brakuje mi jeszcze 44 nakladki na żeberka 48 wkleilem i wszystko wyszlifowac dzisiaj moze zaczne oklejac trzeba w koncu wyjsc na pole i polatac troche
lukaszp Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Opublikowano 4 Maja 2007 oklejone skrzydla prezentują sie tak: no i jak wam się podoba :?:
kamil_rc Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Modeli Ci wychodzi superowo. Masz moze plany tego modelu bo bylbym zainteresowany takim modelikiem ale nie mam planów.
Wieczu Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 oooo tylko wyjechalem do lisich katow na chwile a ty juz model konczysz a jak stateczniki? chyba jednak wykorzystam ten szablon do zeberek;p ale poki co musze kilka s8d zrobic ;/. na durbaszce mam nadzieje ze sie nieskrzyzuje ten modelik z spiritem xD ;p
elektron Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Wieczu masz u mnie przej.....ane! Byles w lisich i nie dales mi znac....
Wieczu Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Wieczu masz u mnie przej.....ane! Byles w lisich i nie dales mi znac.... pisalem ci na gadu ze bede:P moze wiadomosc niedoszla... napisalem zebys wpadl na lotnisko... na pucharze byli chlopaki z modelarni z grudziadza latali w s8d
lukaszp Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Opublikowano 4 Maja 2007 kamil_rc, niestety planow nie mam, zostaly mi one tylko wyporzyczone do zrobienia modelu, Wieczu, szablony moze i Ci sie przydadza, ale najpierw zobaczymy jak bedzie model latal
Wieczu Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Wieczu, szablony moze i Ci sie przydadza, ale najpierw zobaczymy jak bedzie model latal oczywiscie ze za****scie bedzie latal:D to jest juz sprawdzone przeciez masz juz plan statecznikow ?
TEQ Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 No dobra a kto mi pożyczy plany tego modelu ? :>
lukaszp Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Opublikowano 6 Maja 2007 Wieczu, nie mam planów stateczników i w tym jest problem:/ TEQ, juz pisałem, ze nie mam planów
TEQ Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Ja chce plany samych skrzydeł.... Kadłub ze statecznikiem chętnie własne zrobię
lukaszp Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Opublikowano 6 Maja 2007 ja tez mialem plan tylko skrzydel.........
lukaszp Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Opublikowano 14 Maja 2007 model juz skonczony i oblatany:D:D:D jata po prostu zaje****** fotki z lotow http://picasaweb.google.pl/lpiechowka/MajoweLotyWIwanowicach @wieczu przyjechal i latalismy razem w Iwanowicach model wyszeld dosc lekko bo 300g (rozpierosc 1,5m) ogolnie jestem z niego zadowolony no i tak sonczyla sie budowa porzadnego BALSOWEGO modelu jak sa jakies pytania, prosby to pisac
krzysiek w Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Postarales sie czoki Super szybolek.Moze uda mi sie w weekend wcid do Iwanowic to razem polatamy 8) Dobalostowywujesz go cos ???? Jakie wychodzi obciazenie pow???
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.