lukaszp Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Też mam dość tej dyskryminacji i wywyższania się jednego na drugim. ja nikogo ani niczego nie dyskryminuje :? Nie wywyższam się nad nikim :? poza tym nie założyłem tego temetu aby się z kimś pokłucić. Nie o to mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Po Egzaminach wziąlem się do roboty i przez ten tydzień zrobiłem troche przy modelu. na dzień dzisiejszy wygląda on tak: skrzydła do skonczenia skrzydeł brakuje mi jeszcze 44 nakladki na żeberka 48 wkleilem i wszystko wyszlifowac dzisiaj moze zaczne oklejac trzeba w koncu wyjsc na pole i polatac troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 nom ładnie to wyglada 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 oklejone skrzydla prezentują sie tak: no i jak wam się podoba :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Gitara :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Modeli Ci wychodzi superowo. Masz moze plany tego modelu bo bylbym zainteresowany takim modelikiem ale nie mam planów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 oooo tylko wyjechalem do lisich katow na chwile a ty juz model konczysz a jak stateczniki? chyba jednak wykorzystam ten szablon do zeberek;p ale poki co musze kilka s8d zrobic ;/. na durbaszce mam nadzieje ze sie nieskrzyzuje ten modelik z spiritem xD ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Wieczu masz u mnie przej.....ane! Byles w lisich i nie dales mi znac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Wieczu masz u mnie przej.....ane! Byles w lisich i nie dales mi znac.... pisalem ci na gadu ze bede:P moze wiadomosc niedoszla... napisalem zebys wpadl na lotnisko... na pucharze byli chlopaki z modelarni z grudziadza latali w s8d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 kamil_rc, niestety planow nie mam, zostaly mi one tylko wyporzyczone do zrobienia modelu, Wieczu, szablony moze i Ci sie przydadza, ale najpierw zobaczymy jak bedzie model latal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Wieczu, szablony moze i Ci sie przydadza, ale najpierw zobaczymy jak bedzie model latal oczywiscie ze za****scie bedzie latal:D to jest juz sprawdzone przeciez masz juz plan statecznikow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 No dobra a kto mi pożyczy plany tego modelu ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Wieczu, nie mam planów stateczników i w tym jest problem:/ TEQ, juz pisałem, ze nie mam planów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ja chce plany samych skrzydeł.... Kadłub ze statecznikiem chętnie własne zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 ja tez mialem plan tylko skrzydel......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 model juz skonczony i oblatany:D:D:D jata po prostu zaje****** fotki z lotow http://picasaweb.google.pl/lpiechowka/MajoweLotyWIwanowicach @wieczu przyjechal i latalismy razem w Iwanowicach model wyszeld dosc lekko bo 300g (rozpierosc 1,5m) ogolnie jestem z niego zadowolony no i tak sonczyla sie budowa porzadnego BALSOWEGO modelu jak sa jakies pytania, prosby to pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Postarales sie czoki Super szybolek.Moze uda mi sie w weekend wcid do Iwanowic to razem polatamy 8) Dobalostowywujesz go cos ???? Jakie wychodzi obciazenie pow??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.