Pokemon Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Siemanko Wszystkim! Mam na imię Paweł i jestem świeżo upieczonym modelarzem z Buska. Zacząłem sklejać model GP Tutor jakieś 3 tygodnie temu i przez cały ten czas wspieram sie informacjami zawartymi na tym forum. W końcu doszedłem do wniosku, że pora sie zarejestrować skoro od 3 tygodni siedze w piwnicy po kilka godzin dziennie ( tam akurat mam warsztat ;p ) i nie przechodzi mi zafascynowanie modelami zdalnie sterowanymi. Na przemian ze sklejaniem i oklejaniem, ciągle ćwicze na symulatorze AFPRO i wciąga mnie to coraz bardziej, aż strach sie bać! Także na wstępie wszystkich pozdrawiam oraz życze wysokich i udanych lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.