Arturrro Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Artur, 24 lata (jeszcze ). Mieszkam w Sochaczewie. Modelarzy, z tego co się orientuję, jest tu jak na lekarstwo - niewielu, ale traf chciał że w firmie mam jednego takiego maniaka, który skutecznie zaszczepił mi zainteresowanie modelarstwem RC. Swoją przygodę zacząłem od RTF-a Bellanca Decathlon 480 (opinie ma kiepskie, ale wbrew pozorom - lata). Potem przyszły pomysły na budowę od podstaw. Dwa dni temu ruszyłem z Wicherkiem 10. Materiały mam, osprzęt również (przywieziony osobiście z Hong Kongu), chęci jeszcze więcej. Poza tym lubię pobawić się helikopterami RC - mam Syma Alloy Shark V3 (indoor) i Walkera Big Lama (outdoor). Postanowiłem zarejestrować się na tym forum, bo jako jedno z niewielu w PL trzyma poziom, gratulacje! Pozdrawiam więc całą modelarską brać. Do napisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Witaj jako jedno z niewielu w PL trzyma poziom, gratulacje! Dziekujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.