Pokemon Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Witam! Znalazłem taki kalkulator w necie i nie do końca rozumiem niektóre wartości, które musze wprowadzić, a konkretniej w tabeli PROP SELECTION pole Gear Selection. Z tego co sie domyślam to chodzi o przełożenie jakie mam w przekładni jeśli ją wogóle stosuje. Czyli jeśli mam przekładnie 4,5:1 to powinienem wprowadzić w to pole wartość 4,5?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Czyli jeśli mam przekładnie 4,5:1 to powinienem wprowadzić w to pole wartość 4,5??Dokladnie tak jak piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pokemon Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Chciałbym jeszcze spytać o stopień wiarygodności tegoż kalkulatora. Czy według was, bardziej doświadczonych ode mnie modelarzy, można polegać na wyliczeniach tego kalukatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.