rafalgruszka Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Witam Mam na imię Rafał jestem z Bydgoszczy i mam 26 lat... Modelarstwem tak na poważnie zajmuję się od 1,5 roku... Głównie latam heli ale mam również szybowca i żaglówkę do skończenia pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Witam! Proszę zapoznać się regulaminem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 witam zapoznałem się... pozdrawiam rafal ps dlaczego nie mogę pisać nigdzie żadnych postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 witam zapoznałem się... pozdrawiam rafal ps dlaczego nie mogę pisać nigdzie żadnych postów Tak zapoznałeś się.... Cytat z REGULAMINU 7. W podpisie dopuszczalne są tylko 4 linijki tekstu, wliczając w to zarówno linijki puste, jak i znaki graficzne typu banner. Moderatorzy maja prawo ingerować w treść i zawartość pola podpisu, jeżeli zakłócają przeglądanie forum, lub są sprzeczne z regulaminem. U Ciebie jest ich 9 (słownie dziewięć)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 witam fakt umknęło mi to bo z kolejnych for kopiuje podpis zmienione... pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.