VVujcio Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Uwaga, nadciągam Mamy się bać ?? Witam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ty tak machałeś skrzydłami ? Szacun :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVujcio Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Żałuję, ale nie. Jako ciekawostkę dodam jedynie że na ponizszym filmie to również nie ja Co do ornitoptera, znalazłem jeszcze jedno ujęcie, jak mniemam nagrywane z furgonetki widocznej na pierwszym filmie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ale fajny FLG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVujcio Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Kiedy będę mógł płodzić posty w pozostałych działach forum? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jak się przywitasz na tyle godnie (i z regulaminem zgodnie), że administrator forum to zaakceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVujcio Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 A już miałem nadzieje że wystarczy przyzwolenie któregoś z moderatorów W takim razie trzeba czekać na szefa wszystkich szefów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Zobacz jak inne powitania wyglądają :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVujcio Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 W takim razie witam ponownie. Marcin z Krakowa, swego czasu zajmowałem się modelarstwem plastikowym i kartonowym, teraz przymierzam się do kupna czegoś co będzie latać a przy tym nie zrujnuje mnie finansowo. p.s. Przejżałem pozostałe powitania i niektóre były znacznie bardziej lakoniczne a mimo to jakoś przeszły... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Twoje tez ;] witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.