Miłosz Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Witam, Mam focusa i chciałbym do niego dorobić lotki, więc zakupiłem kabel Y. Niestety gdy wszystko podłącze to ani rusz. Nic nie działa. W czym może tkwić problem? (Focusa zakupiłem "gotowca", więc odbiornik jest jaki jest:D) Może źle to podłączam? Proszę o pomoc:)
ppompka Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Może sprawdź czy nie pozamieniałeś kabli od serw do przedłuzacza i przedłużacza do odbiornika. Czodzi mi o + - i sygnał. Najlepiej bedzie jak zrobisz zdjecia.
Miłosz Opublikowano 12 Września 2009 Autor Opublikowano 12 Września 2009 Wielkie dzięki:) Już wszystko działa. Tyle, że to nie jest przedłużacz. Nie da się tam tego pomylić.
ppompka Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 To może zdradź co było przyczyną "niedziałania"
Miłosz Opublikowano 12 Września 2009 Autor Opublikowano 12 Września 2009 Nie wiem:D Chyba złe podłączenie kabla:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.