motyl Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 @Motyl pomocy nigdy nie odmówie, wierz jak jest :wink: Nie wiem czy dam rade :/ troche za bardzo świętowałęm : 5 ROCZNICE śLUBU 24 URODZINY żONY KOLEJNE IMIENINY ZONY 4 URODZINY CORKI i że to wszystko jednego dnia Będę koło południa jechał do wawy, to może wstąpię, ale skleć mi antenę TV
TEQ Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 tomson a ile Twój ToTo waży ?
tomson Opublikowano 21 Października 2007 Autor Opublikowano 21 Października 2007 Gotowy do lotu 660 gram z osprzętem musiałem w jeden płat zakitować 10gram ołowiu aby wyważyć płaty Edit: Model oblatany, ledwie go utrzymałem w powietrzu, nie wiedziałem że tego typu modele tak przepadają na skrzydło wgręcając się w korka Pozostało mi ustawić poprawnie SC i wymienić gumy spinające kadłub z płatem, te które dałem są za luźne i podejrzewam że zmienia mu się kąt zaklinowania płata przy wyjściu z nurkowania
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.