jkaz Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Witam wszystkich na tym forum. Mam już sporo lat, i zastanawiam się nad modelarstwem RC. Kiedyś jak byłem jeszcze piękny i młody sklejałem dużo plastikowych modeli, zrobiłem kilka prostych szybowców, później studia, żona córka i co z tym związane coraz mniej czasu dla siebie. Teraz po latach znowu mam coraz więcej czasu dla siebie i zastanawiam się nad jakimś hobby dla siebie. Zawsze interesowałem się modelarstwem i teraz zaczynam sporo czytać o modelach RC. Nie wiem czy to trochę nie za późno (mam 37 lat) żeby zacząć bawić się z RC. Na początek latam sobie na symulatorze w PC. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jaszcze raz pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Na hobby nigdy nie jest za późno. Witamy na forum PS. Nadajnik jakiś masz ? Symulator jest dobry pod warunkiem, że steruje się z aparatury, drążkami. Inaczej szkoda czasu. I zmień avatar, bo niezdrowo wyglądasz... Niebieski taki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkaz Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Na razie nie mam aparatury. Steruję prostym padem do PC z systemem DUAL-SHOCK (AK62A). Avatara usunąłem. Nie doczytałem regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.