Ingeitum Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witam wszystkich. Mam nadzieję że pomożecie mi w różnych sprawach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witam wszystkich. Mam nadzieję że pomożecie mi w różnych sprawach;) WitajFajne masz imię - bardzo mi się podoba; dobrze, że mieszkasz obok mnie, gdybyś mieszkał gdzieś konkretnie, to byłoby bez sensu - nie miałbyś szans na jakąkolwiek pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Fajne masz imię - bardzo mi się podoba; dobrze, że mieszkasz obok mnie, gdybyś mieszkał gdzieś konkretnie, to byłoby bez sensu - nie miałbyś szans na jakąkolwiek pomoc. Hubert nie kłam on mieszka koło mnie nie ciebie :twisted: Przeczytaj lepiej regulamin bo niewiem czy Admin(qpa) doda cię do grupy użytkowników z taką miejscowością i takim powitaniem ponieważ twoje jest wyjątkowo mało opisujące ciebie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 turza śląska czy stary las? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ingeitum Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Dobra teraz bez ściemy. Z turzy mam ip to niedaleko Wodzisławia jest ale tak naprawdę to wiocha koło Wodzisławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 no to się kolega zdziwił mamy tu taki CBŚ i jak widać daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ingeitum Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Szukajcie a znajdziecie Szukać każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.