Patryk Urban Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam Wiem że to dość głupia prośba ale... Czy nie ma ktoś niepotrzebnego nawet 4-ro kanałowego nadajnika, który mógłby być wypożyczony na około dwa miesiące ? Dziś został zapłacony bilet na samolot do Polski :jupi: Latam na mode1 więc albo chciałbym mieć pozwolenie na zmiane z 2 na 1 lub poprostu może być nadajnik już na mode 1 ale wiem że to w Polsce trudne do spotkania. Niestety nie dorobiłem się jeszcze nadajnika z syntezą więc nie mam wyjścia tu się lata na innej częstotliwości. Nadajnik przydał by się od końca maja do końca lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 a gdzie w Polsce pomieszkujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 A na początek Podkarpacie - okolice Krosna W Krakowie się pewnie też pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Dostałem już propozycję wypożyczenia nadajnika ale nadal niestety odbiornika nie mam Potrzebny mi jest mały, do szybowców. Coś wielkości REX5 Prosze o pomoc... Pozdrawiama Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.