sacred Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witajcie Koledzy, Wracam po długiej (około 10-cio letniej) przerwie do modelarstwa lotniczego. Do tej pory latalem wyłącznie na uwięzi i chcę kontynuować, choć wiem, że dziś to dziedzina mało popularna. RC też chciałbym spróbować, mam nadzieję, że mi pomożecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 No pewnie, że pomożemy. Tylko nie zakładaj tematu "Co na początek??" :wink: Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witaj! Nie patrz na popularność tylko rób to co chcesz (a wbrew pogłoskom uwięź ma się dobrze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.