Air Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Byłem dzisiaj w Castoramie na Al. Jerozolimskich i okazało się, że mają spory wybór róznych noży OLFA (a także ostrza do nich). Nabyłem na razie takie: Ceny lepsze niż tutaj ( http://www.olfa.net.pl/katalog.php?grupa_p=9&kateg=314316 ) Przykładowo skalpel AK-3 kosztuje 17,86 zł, nóż CK-1 11,98 zł, nóż L-1 21,86 zł, a nożyk 180 EB dostajemy za darmo z nożem L-1 )) Prawdopodobnie dokupię sobie jeszcze za jakiś czas nóż krążkowy i nożyczki... Niestety nie mają mat do cięcia, ani tych fajnych piłek modelarksich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ah... Piłek nie mieli i nie będą mieć, przeszukałem Obi, Castorame i różne takie sklepy budowlane, dopiero znalazłem w sklepie modelarskim a cena hmm masakra 56 zł ... no ale cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Maty ściągają na zamówienie - u mnie w Castoramie ściągnęli. Trwało może z tydzień, ale cena też atrakcyjna. Musiałem zapłacić chyba 25% zaliczki. Podobnie można zamówić resztę asortymentu z katalogu Olfy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Dobrze wiedzieć. Niestety wbrew temu czym chwalą się na reklamach obsługa na którą dzisiaj trafiłem była niezbyt uprzejma Pytam o kleje UHU: "nie, nie mamy nic UHU" "A czy może maty do cięcia OLFA są?" "nie słyszał Pan?! Nie mamy UHU!" "Ale ja pytam o maty do cięcia" "Maty?! Co to?" "Mata którą podkłada się pod materiał cięty nożem" "Nie mamy nic takiego. Mamy tylko maty szklane. Może pan sobie je pociąć". :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Niestety reklama to tani "chłyt marketigowy" Sam ostatnio szukałem izofloru pod panele , nie mogłem znalesc w Castoramie pytałem sie jak :ass: 'ek pracowników Castoramy -Witam ,czy dostane (steropian ktory kładzie się pod panele podlogowe)? -yyyyyyyyyyyyy nie mamy nic takiego Przeszukałem jeszcze raz castorame i pojechałem do OBi , w Obi odrazu mi pracownik powiedział ze są różniej grubości , wiec kupiłem , gdy skonczył się izofloor , pojechalem z glupiej ciekawosci do castoramy (znowu) przeszedłem sklep wzdłuż i wszerz i znalazłem nawet taniutko te podkłady. Jeszcze brakowało mi kleju polimerowego no i szukałem ,szukałem jak (bezdomny chleba) się wkurzyłem poszedłem do Kobiety(pracownika) aby spytac o ten klej: -Witam ,czy mogę się dowiedziec gdzie macie tutaj klej polimerowy -Yyyy no niech pan pojdzie na stoisko nr 23 -Dobrze dziekuje Stoisko 23? nawet takiego nie było :roll: Przeszukałem na własną rekę całą Castorame i znalazłem pomiedzy dywanami a wykonczeniami do kasetonów Jednym słowem szlag czlowieka trafia jak jest taka "obsługa" Pozdrawiam Mateusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.