Gość Anonymous Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Hmm przeglądałem forum i znalazłem odpowiednik Easy Stara, Pc Fokusa Tu Cena przy dzisiejszym kursie lekko ponad 160 zł +przesylka jakies 250zl+ Modelik razem z 4 servami silnikiem i reglem?. Coś mi się nie chce wierzyć , panowie jak to wyglada w praktyce? albo ja jestem taki ciemny ze tego nie rozumiem ,albo nie wiem Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 tu masz o nim troszkę.... http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=12944&highlight=axn http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=12273&highlight=axn Air Parcel (POLAND) 3000g - 3499g $38.73 + $59.99 = 98,72 no czyli wychodzi koło 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 ano kolega nie doczytał że przypadku modeli tylko air parcel rejestrowana a większe/cięższe modele wysyłają kurierem i sprawa robi się już mało opłacalna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 @utopia malo oplacalna? ja bym wziął ten modelik , dwa pakiety 1800mah 3s , z 4 serva i cos tam jeszcze Ale np on jest tanszy od Pc pelikana , pelikan 400'skta silnik ,a ten modelik 3fazowy i to nawet o bd osiagach wiec załóżmy 300 zl za model z przesylka nie oplaca sie ? bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 sam płatowiec pc focus kupiony w kawałkach wychodzi chyba ze 150 pln max ... a jak celnik będzie uprzejmy to pożałujesz że nie kupowałeś w kraju ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Blikes, oplaci sie nawet jak Vat dolicza co nie zmienia tego co Brzydki napisal a do tego osprzet z HC i tez masz 300 tylko ze osprzet lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.