Stoko90 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Witam Kolegów , piekny dzionek myśle idę polatac latam nim bez zadnych problemów wszystko pod kontrolą drobra trzeba strzelić jakiś korkąciag , beczke itp....wszystko pieknie w momencie dodatnia obrotów na maxa słysze dziwny dzwiek , zanim zdazyłem drażek gazu puscic już po ptakach , na wysokosci z 10 metrow wypadł silnik i dyndał sobie na kablach od regla ( wypadł z łoża silnika ) , a nastepnie dziwna sprawa , wypadło smigło z ośki wraz z uchwytem i oringami , wypadło to mało powiedziane szczescie w nieszczesciu smigło wróciło razem z modelem na ziemie z tego względu ze wbiło się w kadłub , modelem cieżko się podchodziło do lądowania , i jest wylądował lekki szlif silnikiem po asfalcie i patrze kadłub koło kabinki przestrzelony praktycznie na wylot , kable pokrecone ( ale nic się nie naderwało ) Braki w kadłubie uzupełniłem EPP i klejem CA i ze nie podobało się że jest to widoczne strzeliłem taki kwadrat na czarno markerem do płyt CD , a jestem taki troszkę pedantyczny pod względami estetyki i Panowie powiedzcie mi czym zmyć tego markera z EPP ?? próbowałem spirytusem dupa nic nie daje siedzi marker w szczelinach a wkurza mnie to lekko mówiac ( po cholere ja to malowałem ) i nie wiem jak to usunąc albo teraz pomalowac kadłub od góry cały na czarno albo to szlifować ( chodz próbowalem papierem 100 to scierać to dziwne jest to ze to EPP jest wyjątkowo twarde nie chce zbytnio dać się sierać ) Co Wy byście na moim miejscu zrobili ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ja bym go pomalował, podkład i jakiś interesujący mnie kolor. Chyba że kolor ma być ciemny to bez podkładu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 sprobuj wodą kolońską BOND mi pomoglo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoko90 Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 juz po problemie zamalowałem farbą plakatową 4 razy i nie widać delikatnie przebija ale już mnie to nie drazni ;/ ze zmywaniem tego byl problem bo się cholernie rozmazywało ale jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.