medutant Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Witam wszystkich, na imię mam Sebastian, pochodzę z okolic Ostrowca świętokrzyskiego. Mam 25 lat aktualnie mieszkam w Rzeszowie, modelarstwem interesuje się od 8 roku życia za sprawą taty. Na początku były modele plastikowe potem papierowe. Od około 16 roku życia moje hobby modelarskie "ucichło" by powrócić miesiąc temu za sprawą elektrycznego modelu CESSNY RC. Super sprawa. Chciałbym na przyszły sezon zamienić elektryka na spalinę, w związku z tym będę miał do Was mnóstwo pytań. Sporo już wyczytałem na forum (bardzo fajne jest.) ale niektóre sprawy to dla mnie nadal czarna magia. Liczę również na pomoc kolegów z Ostrowca jak są takowi na forum Pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.