molik Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Witam Wszystkich modelarzy już latających oraz jeszcze nie latających Na imię dali mi Szymon, 30 lat temu w Goczałkowicach-Zdroju. Modelarstwem interesowałem się od małego w mniejszym lub większym stopniu (finanse :?), od 1,5 roku wpadłem na całego w wir RC i jakoś się nie umiem z tego wiru wydostać (mam nadzieję że nigdy) . Obecnie RC Drift a przyszły sezon jak finanse pozwolą to paralotnia (buduje się) oraz dodatkowo motoszybowiec (uszkodzony). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EKSTRA14 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Witamy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Witaj, tylko ten Śląsk zamień na Goczałkowiece (punkt regulaminu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.