Gość novik Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Witam , co tu dużo mówić,nazywam się Damian,(możecie mówić nowik 8) ) mam 16 lat,modelarstwem lotniczym zajmuje się od około 5 lat, jak na razie zbudowałem 3 modele RC : 1.szybowiec-rozp.2,10m,całość wykonana z balsy 2.trenerek własnej konstrukcji-rozp 1,50m,całość z balsy,elektryk 3. extre 300S #3D# z depronu,rozp 1 m (z tym to jest zabawa :rotfl: :rotfl: ) Reszta modeli któe zbudowałęm to raczej typu "metrówka","A-1" itd;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 No witamy, witamy. 3. extre 300S #3D# z depronu,rozp 1 m (z tym to jest zabawa :rotfl: :rotfl: )Najmniej kosztuje, a najwięcej poświrować można - skąd ja to znam ?? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek.co Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Cześć cześc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.