KrauzeR Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Witam wszystkich! Jestem całkowicie początkującą osobą w temacie RC i z tego powodu założyłem tu konto. Mam nadzieje znaleźć dużo przydatnych informacji, powoli skolekcjonować aparaturę no i zabrać się do budowy czegoś latającego... sam jeszcze dokładnie nie wiem czego;) od razu mam pytanie czy jest tu jakaś Krakowska grupa modelarzy RC? Chętnie bym zobaczył na żywo jak to wszystko wygląda w praktyce. pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Witaj. Spojrzyj na profile uzytkownikow - poszukaj kto jest z Krakowa, przejrzyj ich posty i na pewno cos znajdziesz. Ewentualnie jak juz dostaniesz pelen dostep to wtedy mozesz napisac "odezwe " i napewno sie chlopaki zglosza nawet jesli do tego watku nie zajrza. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.