Witek- Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Czy jest ktoś, kto oprócz mnie kupił i używa ładowarki RC Power BC6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianos115 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ja używam a jaki cel ma pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek- Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 No to jesteś drugi na tym forum. Moja się sfajczyła w trakcie normalnego ładowania i do dzisiaj nie mam załatwionej reklamacji. Sklep , w którym ją kupiłem tj. e-model Rzeszów zachwalał ale po dwóch ładowania padła mi transmisja na PC-ta. Sprzedawca twierdził, że to mój komputer "pali" port UART w ładowarce. Po wymianie transmisja nie "chodziła" a sama ładowarka , jako rzekłem, sfajczyła by się dokumentnie gdybym w porę jej nie wyłączył. A jak u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolsefory Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 U mnie to nowiutka ładowarka wczoraj przyjechała. Ale wydaje mi się że jest bardzo wrażliwa na zmiany napięcia z zasilacza. Dziś naładowałem nią pakiet w nadajniku to znaczy podładowałem 28min ładowania a prąd 0.5 a max bo później ten error. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek- Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 No to u Ciebie zaczęło się szybciej niż u mnie. Wnioski pozostawiam Tobie. A propos: ile za nia dałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.