CezaryK Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witam! Nieco spóźniony witam wszystkich na tym forum. Modelarstwo lotnicze to dla mnie forma rozrywki, aktywności fizycznej (niech ktoś zaprzeczy po godzinie ganiania za szybolem po łące ) i substytut latania samolotem. Mam co prawda świadectwo UAP ale ACz pozbył się Eurostara po wyszkoleniu 3 pilotów i :ass: Na własny samolot mnie nie stać dlatego teraz kupiłem prostą aparaturę i latam na łące za domem motoszybowcem własnej konstrukcji na podzespołach Kadeta z S.A.U. Poza tym mam dwa szybowce ze skrzydłami również od Mariusza Wrony. Tyle tytułem wstępu. Pozdrawiam Wszystkich Czarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.