Piotrek P Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witam, interesuję się modelarstwem od ponad 8 lat. Obecnie jestem posiadaczem 2 szybowców RC. Od 5 lat jestem pilotem szybowcowym już z pewnym małym doświadczeniem. Mam uprawnienie na wykonywanie lotów na 5 szybowcach, latałem również na kilku ciekawych konstrukcjach niepolskich podczas VGC 2004 w Gliwicach. Obecnie studiuje i trochę czasu brakuje na modele, ale w okresie wszelkich przerw nadrabiam zaległości. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelb771 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 No to witamy na naszym forum. Powodzenia w szybownictwie EDIT: uzupełnij konto o avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.