modrzej Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Mam na imię Michał... mieszkam to w Kutnie to w Łodzi, wiek 21 latek. Modelarstwem zajmuję się od podstawówki (sam już nie pamiętam która to była klasa). Zaczynałem w szybownictwie przechodząc z "jaskółek" do klasy F1A startując niejednokrotnie na zawodach... niestety do klasy F2A nie dotarłem (zaczęło się technikum a teraz studia) dlatego też po 5-cio letniej przerwie postanowiłem powrócić i przerzucić się na modele RC. Narazie celuję w depron (tani i łatwy w obróbce dzięki czemu naprawy są szybsze a modele konstrukcyjnie tańsze). Ale nikt nie powiedział, że z biegiem czasu nie uderzę w coś "mocniejszego". Na chwilę obecną raczkuję więc lepiej połamać tańsze niż droższe i pluć sobie w brodę. To chyba tyle na mój temat:) Mam nadzieję, że dzięki temu forum, szybciej odnajdę się w tym sporcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.