strazok Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Witam wszystkich modelarzy Pochodzę ze Śląska sklejam tak jak wy pozatym komponuje elektronikę i produkuje sprzęty audio Mam parę problemów bo zaczynam bawić się w Rc wcześniej 6 lat bawiłem się plastikami Powiedzcie mi dlaczego nie mogę napisać nowego tematu w dziale plany bo mam pewien problem naszukałem się tego w Google ale nic nie znalazłem
Gość Anonymous Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Witam kolege z bliskiego miasta Dlatego nie mozesz pisac ponieważ najpierw trzeba się "ładnie przywitac" pozniej Moderatorzy forum , daja Ci taka mozliwosc
strazok Opublikowano 26 Września 2009 Autor Opublikowano 26 Września 2009 A no to wszystko jasne a działasz może w jakimś klubie lub jeździłeś na jakieś zawody modeli wystawowych ?? a wiesz co powiem ci ze z bardzo bliskiego miasta 30 min busem 15 autem co ty na to To proszę moderatorów ślicznie aby dali mi taką możliwość pisania w tematach które są zablokowane
Osa Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 To proszę moderatorów ślicznie aby dali mi taką możliwość pisania w tematach które są zablokowane Nie sprawy ale jak poprawisz miejscowość skąd jesteś. Mi osobiście RŚL nic nie mówi.... :wink:
strazok Opublikowano 26 Września 2009 Autor Opublikowano 26 Września 2009 poprawiłem, dlaczego to takie ważne ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.