strazok Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witam wszystkich modelarzy Pochodzę ze Śląska sklejam tak jak wy pozatym komponuje elektronikę i produkuje sprzęty audio Mam parę problemów bo zaczynam bawić się w Rc wcześniej 6 lat bawiłem się plastikami Powiedzcie mi dlaczego nie mogę napisać nowego tematu w dziale plany bo mam pewien problem naszukałem się tego w Google ale nic nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witam kolege z bliskiego miasta Dlatego nie mozesz pisac ponieważ najpierw trzeba się "ładnie przywitac" pozniej Moderatorzy forum , daja Ci taka mozliwosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazok Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 A no to wszystko jasne a działasz może w jakimś klubie lub jeździłeś na jakieś zawody modeli wystawowych ?? a wiesz co powiem ci ze z bardzo bliskiego miasta 30 min busem 15 autem co ty na to To proszę moderatorów ślicznie aby dali mi taką możliwość pisania w tematach które są zablokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 To proszę moderatorów ślicznie aby dali mi taką możliwość pisania w tematach które są zablokowane Nie sprawy ale jak poprawisz miejscowość skąd jesteś. Mi osobiście RŚL nic nie mówi.... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazok Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 poprawiłem, dlaczego to takie ważne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.