Pie3k Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Witam serdecznie jestem modelarzem z Bielska-Białej strona naszej modelarni to www.modelarnia-bielsko.cba.pl zapraszam do ogladania tam mozna znalezc wiecej informacji o mnie. Modelarzem jestem od 4 lat aktualnie wykonuje model szd-48 Jantar std3. Rowniez w tym roku ukonczylem podstawowe szkolenie szybowcowe. Mam nadzieje ze znajde tutaj wielu życzliwych ludzi którzy w wielu sprawach mi pomoga pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 siema zachęc również brata do pokazania jego 'Juniora' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pie3k Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Brat wyjezdza na studia do Rzeszowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.