Skocz do zawartości

Tor

zuczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem synowi tor samochodowy taki na prad z dżojstikami.Chciałbym dokupić do tego wiecej cześci.Znacie jakąś stronke z takimi rzeczami??Z góry wielkie dzieki

Opublikowano

:lol2: Hungaroring żaden inny nie wchodzi w rachube hehe.Ten tor jest firmy Hornby Hobbies zwykły owalny. Dołączona grafika Tak wygląda.Przydały by sie jakies prostki zakręty itd.

Opublikowano

Poszukaj na allegro, czasem ktoś sprzedaje np uszkodzone albo wybrakowane zabawki po swoich dzieciach :)

Opublikowano

Ja kiedyś miałem taki tor... eh to były czasy :P a jako zawodowy rozkręcacz, po jakims czasie samochodziki i piloty rozebrałem na częsci pierwsze. Później zabawka się znudziła i poszła w kąt. Samochodzików i sterowania na pewno już nie ma, ale jak chcesz to w weekend bede w domu i mogę poszukać kilku elementów toru. Nie był to jakiś bajer, identyczny jak na zdjęciu, taki mały owal. Oddam ci za friko, jedynie jakieś drobne koszty przesyłki. O ile oczywiście znajde

Opublikowano

Ja mam całe pudło takich części, z tym, że metalowe prowadnice trzeba by czymś przeczyścić czy przeszlifować. Jak coś to napisz na PM :D

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.