zuczki Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Witam kupiłem synowi tor samochodowy taki na prad z dżojstikami.Chciałbym dokupić do tego wiecej cześci.Znacie jakąś stronke z takimi rzeczami??Z góry wielkie dzieki
meloow Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 tylko określ się co to za tor ... bo możemy pomysleć że jesteś szejkiem i kupiłeś np. Hungaroring tu masz link to torów i części -> :szukaj: :google: -> http://www.bazarcen.pl/kat3-1155.html
zuczki Opublikowano 27 Września 2009 Autor Opublikowano 27 Września 2009 :lol2: Hungaroring żaden inny nie wchodzi w rachube hehe.Ten tor jest firmy Hornby Hobbies zwykły owalny. Tak wygląda.Przydały by sie jakies prostki zakręty itd.
mammuth Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Witam kupiłem synowi tor samochodowyTak to mozesz zonie sciemniac - nam mozesz prawde powiedziec - wiec kupiles sobie tor ...... Czekam, az moj podrosnie - tez "mu kupie"
zuczki Opublikowano 27 Września 2009 Autor Opublikowano 27 Września 2009 :mrgreen: Prawda supcio zabawka :wink: tylko troszke mały :cry:
Gość Anonymous Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Poszukaj na allegro, czasem ktoś sprzedaje np uszkodzone albo wybrakowane zabawki po swoich dzieciach
false Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Ja kiedyś miałem taki tor... eh to były czasy a jako zawodowy rozkręcacz, po jakims czasie samochodziki i piloty rozebrałem na częsci pierwsze. Później zabawka się znudziła i poszła w kąt. Samochodzików i sterowania na pewno już nie ma, ale jak chcesz to w weekend bede w domu i mogę poszukać kilku elementów toru. Nie był to jakiś bajer, identyczny jak na zdjęciu, taki mały owal. Oddam ci za friko, jedynie jakieś drobne koszty przesyłki. O ile oczywiście znajde
Matkas Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Ja mam całe pudło takich części, z tym, że metalowe prowadnice trzeba by czymś przeczyścić czy przeszlifować. Jak coś to napisz na PM Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.