stan Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 do czego sol na tym nadajniku 2 piny dodatkowe? jest 4x do serv i w srodku ma jescze 2. co one sol??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 do czego sol na tym nadajniku 2 piny dodatkowe? jest 4x do serv i w srodku ma jescze 2. co one sol??? Okreś się dokłądniej bo jakoś nei wiem o co ci chodzi SOL - a moża są ? REX 4MPD- czy może REX5 MPD?? Nadajnik czy odbiornik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 odbiornik, http://www.mscomposit.com/electronics/receivers/mpd/rex-4-mpd-35mhz.html# miedzy kan 1 i 2, są 2 piny i tam w srodku jest taka czarna pokrywa do czego te sie uzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 może zasilanie? kupiłem taki odbiorniczek wczoraj jak dojdzie to odpowiem na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam Mógłbyś mi podać długość swojej anteny? Bo moja wydaje sie krótka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janik Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 jesli ma 50cm to jest ok :wink: antena rexa 4 i 5 ma 50 cm a wersji 7 ma jak sie nie myle 80cm pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 moje REX dostają dodatkowe 15-20cm długości dołączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_244 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Nie powinno sie dolaczac dodatkowych elementow do anteny odb ani nadajnika, nalezy pamietac ze zle dostrojona antena ( nawet bardzo dluga), bedzie znacznie gorzej spelniala swoja role niz krotka i dobrze dostrojona. Nie wspominam juz o przedluzaniu anten w nadajnikach, bo to juz calkowita "zbrodnia". Temat radio-elektroniki nie jest mi obcy i siedze w nim na codzien. Odradzam przerobek, chyba ze ma sie aparature kontrolno pomiarowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.