bubi120 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Witam drodzy forumowicze. Postanowiłem zbudować modelik z depronu 6mm - model na który zdecydowałem się to EDGE-540. Rozpiętość – 830 mm Długość – 830 mm Waga ok: 250-300g ( zależności od wyposażenia ) Pytanie do was - jakie wyposażenie zamontować w tym modelu, przy okazji będe wdzięczny za linki co - gdzie kupić ???? Z góry wielkie dzięki za pomoc Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Gdzie ?? U chińczyka :P Silnik Np ten , albo ten , , ale ten też nie jest zły - ogólnie lekki dzwonek. Regiel do tego SS 18A (też z tej stronki) I pakiecik 600-800 3S. 3x Serwa HTX900 i wszyscy zadowoleni :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Tak, planujemy ze znajomym brać paczkę z Chin - podzielimy koszty wysyłki ale jeszcze nie teraz. Narazie chciałbym to wszystko kupić w PL więc mile widziane sklepy gdzie tano nabęde to wyposażenie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 bubi120, Wez poczytaj forum jest milion razy podane a w szukanie ktory sklap ma najtaniej baw sie sam nie czekaj na rybe,jak masz wedke (szukaj) Jakies kolorki dolozysz?,bo ja nigdy nie mam czasu na ozdabianie i latam juz jak tylko uzbroje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Wydaje mi się, że z malowaniem u mnie też będzie cieżko - pokusa lotu jest większa. Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Heh, skąd ja to znam ?? Tyle, że ja robie z izofoolru, więc nie zależy mi na wylądzie - to jest po to, żeby latać, a jak się rozbije to też nie będę płakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 A ja do shocka polecam silnik Hacker Style 20-22L z HC też. Idealny do tych modeli. http://hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4700 Ten silnik a dzwonek to niebo a ziemia dosłownie ;D [mam go również na sprzedaż jeśli nie chcesz z chin ciągnąc, jak i inne cześć do shocków właśnie, jak coś pisz na gg 3781459 ] Do tego pakiet 3S 1000mah 20C-30C, śmigło 11x4.7, regulator jakiś SS, TP, albo Turnigy Plush. Odbiornik mikro 3serwa 9g i w górę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.