ultralajt Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Latest video: Mitja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Jak sympatycznie że posty pisane są w jedynym słusznym języku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultralajt Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Jak sympatycznie że posty pisane są w jedynym słusznym języku.Niestety, jestem słoweńskim i nie mogę pisać w języku polskim, więc jedynym rozwiązaniem jest napisanie w języku angielskim, jak jakiś czas temu niektórzy moderatorzy zasugerował mi.Korzystanie z tłumacza Google, (tak jak ja w tej chwili) nie spowodowało najbardziej czytelne tłumaczenia tekstu. Jeśli jest to irytujące, bardzo mi przykro i mogę usunąć moje posty, jeśli chcesz. Mitja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Nie nie . Aż tak tragicznie to nie jest Z tym że wątek robi się całkowicie anglojęzyczny. Niestety ale tłumacz google nie radzi sobie zbyt dobrze z tłumaczeniem. Jak to polski jest problemem to niech zostaną po angielsku, lepsze takie niż żadne.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultralajt Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Hi! I finaly made CIRUS HS-62. It fly bit faster than Czapla, has similar maneuverability, but better glide angle and performs also better in thermals. ( 8 videos so far at my youtube channel ) : http://www.youtube.com/watch?v=4XpEV5Q-Zsc Mitja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultralajt Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 SZD-10 Czapla plans, including DXF files of model parts, available: http://ultralajt.web...ts/show/2966301 Mitja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultralajt Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 SZD-10 Czapla free assembly manual (click!) SZD-10 Czapla free sample plan (click!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Model super i muzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.