kalot Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Od ponad roku czytam, dziś zdecydowałem że zaczynam pisać Mieszkam w Sochaczewie i modelarstwo (latające) powróciło po długiej przerwie. Dawno dawno temu, kiedy na półkach stał tylko ocet, regularnie przesiadywałem w modelarni przy Hufcu ZHP. Potem długa przerwa na plastikowce 1:72 aż do ubiegłego roku. W tej chwili mam: 1. zwłoki Vertigo - po łącznym czasie nalotu 1,8 sekundy - początki RC :rotfl: 2. Gupika w podstawowej wersji 3. depronową deltę wg BZIK4 (dwa ostatnie latające i już po kilka godzin w powietrzu ) a na warsztacie - Wicherek 25, Excel2000, w oczekiwaniu na silnik, kilka staroci wygrzebanych po sprzątaniu strychu i trochę planów w głowie. Witam wszystkich serdecznie. Może i niewiele wiem, ale dzięki Wam z dnia na dzień coraz więcej. Pozdrawiam, marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.