Locke Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Witam wszystkich na forum. Mimo że konto zostało założnone chyba ze 2 lata temu przez mojego kuzyna witam się z wami dopiero teraz. Dostałem od niego to konto, po tym jak skończył z modelarstwem( załamał się po rozbiciu RWD). W międzyczasie założyłem swoje konto, jednak coś się dzieje, że nie mogę się zalogować. Przypomniałem sobie o tym koncie, więc będę z niego korzystał. Mam nadzieje że będe mógł się z kimś podzielić moją jeszcze nie za dużą modelarską wiedzą. Dobra teraz coś o mnie. Mam na imię Eryk, mam 15 lat i pochodzę z Rzeszowa. Modelarstwem zainteresowałem się ok 2 lata temu. Zaczęło się od paru swobodnie latających modeli, potem zdobyłem zabytkową aparaturę Simprop star 8, na której latam do dzis. Następnie robiłem depro-szybowce, co w powietrzu utrzymywały sie najwyżej 20 sekund. Na początku tego roku kupiłem pierwszego dzwonka, lipola, regulator i zrobiłem Tota-0 na którym nauczyłem się latać. Następnie były jeszcze dwa depronowe trenerki na których się dalej szkoliłem. Obecnie męcze metrowego depronowego akrobata, ale pora na coś innego. Za niedługo kupię sobie Foxa z multiplexa i przerobie na motoszybowca. Pozdrawiam, Eryk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.