Elektron1000 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Witam wszystkich kolegów modelarzy. Co by tu o sobie napisać... Zacznę może od moich zainteresowań: Oczywiście modelarstwo, głównie samoloty rc ale również samochody oraz łodzie. Poza tym zajmuję się również elektroniką, komputerami, fotografią cyfrową oraz, paroma innymi rzeczami . Mam nadzieję, że znajdę na tym forum osoby chcące podzielić się swoją wiedzą, ja ze swojej strony także będę się starał taką pomocą służyć. Jeszcze raz pozdrawiam: Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron1000 Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 ciągle nie mam dostępu do forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubofonista Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 ciągle nie mam dostępu do forum.Nie denerwuj się w przeciągu kilku godzin byś chciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 witaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.