fredzio Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Nie wiem, czy już to widzieliście? Pozostaje poczekać, aż za wielką wodą potestują, bo może będzie to nowa jakość na rynku silników benzynowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 popraw temat bo bensyny to jeszcze nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Cena pewnie też zaskoczy wszystkich mając w pamięci silnik chyba 140RFI z wtryskiem paliwa którego cena przyprawiała o zawrót głowy.No ale pożyjemy,zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Wstepna cena to prawie 700 dolarow. No ale podobnie bylo z 160 FXem- wstepna cena 500 dolarow, a sprzedawany po 300. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Jakis nie-gabarytowy ten silnik, mlodszy i wiekszy brat BGX-1 ? Ciekawe co się urwie pierwsze , czy ucho czy mocowanie gaźnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Nie gabarytowy ?? co się urwie pierwsze ? przy Os Max-e ??? Ja myślę, że niedługo konkurencja poczuje na karku OS Max-a, ale trzeba poczekać aż ktoś odpali tą nowości i wtedy się okaże, jakoś do tej pory Os Max mnie nie zawiódł więc pewnie i ten silnik podniesie poprzeczkę w jakości wykonania i trwałości silników benzynowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.