VCBV Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Witam Mam problem ponieważ ostatnio w moim Focusie siadła dioda przy silniku i zrobiło się zwarcie, wskutek czego spalił się regulator obrotów i odbiornik. Myślę teraz nad zmianą silnika na bezszczotkowy i teraz pytanie jaki silnik, odbiornik i regulator obrotów należało by kupić? Jeśli można to prosiłbym o linki do sklepów gdzie mogę dostać te podzespoły. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=20396&highlight=focus Wpisz focus w forumowa wyszukiwarke 109 wynikow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Podpowiem Ci. Silniczek Emax 2822 reszta w/w:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Setupów było już podanych "tysiącpięćsetstodziewięćset", wystarczy użyć funkcji szukaj. Masz już link, więc raczej koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VCBV Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Dziękuje za odpowiedzi. Zamówiłem już Emaxa 2822 i mam tylko jedno pytanie jakie śmigło do niego zamontować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=20396&highlight=focus Ten sam dylemat co Twój:) Śmigło 6x4 (zrobi małą dziurkę ale w niczym to nie przeszkadza(no przynajmniej mi)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VCBV Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Aha ale to już po za tematem, jak radzicie sobie ze skrzydłami Focusa? A mianowicie wyrabiają się i wypinają jak sobie z tym poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 No to tak: albo bawić się w taśmę i kleić skrzydła do kadłuba, lub może jakieś rzepy albo magnezy(chyba najsensowniejsze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 1. rzep 2. magnesy 3. skleić połówki na stałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Ja u siebie skleiłem na stałe żywicą Dziś był oblot na nowym napędzie - wszystko ok tylko środek cięzkości za bardzo mam na przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.