Drako_27 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Mam pytanie czy ktoś może mi podać jaka różnica jest między regulatorem JETI ADVANCE 30 Plus a JETI ADVANCE 30 Pro. Dlatego pytam gdyż zakupiłem 30 Plus i niestety musiałem odesłać go na gwarancje bo wogóle nie działał a przysłali mi 30 Pro.
gładkilot Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Regulatory serii Advance PRO w porównaniu do serii Advance plus posiadają szersze możliwości programowania oraz mają możliwość współpracy z pakietami LiFe Pozdrowienia dla Ładziaka ;]
Ładziak Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Pro jest nowszy, ma m.in. obsługę LiFe. Tak więc jesteś "do przodu"
Ładziak Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 gładkilot, nienawidzę Cię! Znowu jestem drugi! ;-)
mammuth Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Pro mozna zdaje sie programowac z radia, a plus tylko z karty. Poza tym pro jest drozszy wiec chyba lepiej
Drako_27 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 czyli ok ale mam jeszcze jedno pytanko czy będe mógł go programować kartą od plusa bo taką kupilem 30 plus.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.