Drako_27 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Mam pytanie czy ktoś może mi podać jaka różnica jest między regulatorem JETI ADVANCE 30 Plus a JETI ADVANCE 30 Pro. Dlatego pytam gdyż zakupiłem 30 Plus i niestety musiałem odesłać go na gwarancje bo wogóle nie działał a przysłali mi 30 Pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Regulatory serii Advance PRO w porównaniu do serii Advance plus posiadają szersze możliwości programowania oraz mają możliwość współpracy z pakietami LiFe Pozdrowienia dla Ładziaka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Pro jest nowszy, ma m.in. obsługę LiFe. Tak więc jesteś "do przodu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 gładkilot, nienawidzę Cię! Znowu jestem drugi! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Pro mozna zdaje sie programowac z radia, a plus tylko z karty. Poza tym pro jest drozszy wiec chyba lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako_27 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 czyli ok ale mam jeszcze jedno pytanko czy będe mógł go programować kartą od plusa bo taką kupilem 30 plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.