Gold Lizard Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Witam Mam na imię Janusz ksywa Gold Lizard mieszkam w Krakowie, moim instruktorem jest pan Firlit (ale mam szczęście) nie mam w wyszukiwarce ogonków, kresek itp. ale wszystkie wiadomości będę poprawiał w sobotę/niedziele. PS. przepraszam za kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irlandia Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold Lizard Opublikowano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Mam pytanie, czemu nie mogę pisać postów?? PS. regulamin akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrro Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Musisz zaczekać grzecznie w Powitalni, aż uprzejmy Pan Moderator Cię przywita i nada status Użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold Lizard Opublikowano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 za 43 minuty minie dzien XD Regulamin akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 za 43 minuty minie dzien XD Regulamin akceptuje. Regulamin akceptujesz a avatara już nie :idea: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold Lizard Opublikowano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Ja nie chce avataru. Jest napisane (cytat) Kazdy uzytkownik forum MOZE posiadac awatar... Moze mnie ktos dodac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Widzisz i tu jest jak z tym avatarkiem czyli Admin może Cie dodać a może nie dodać ! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam ja to zrobię. Witamy w naszym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.