Drako_27 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 witam czy ktoś się orientuję jakiego typu jest gwint na tej świecy (specyfikacja , numer) ? bo chce zamówić taki gwintownik ale w moim mieście byłem we wszystkich możliwych sklepach z takimi akcesoriami i w każdym robią oczy jak "surokatka" i pytają sie co to za smarownik jak pokazuje świece i nik nie wię co to za gwint i że jak podam specyfikacje to zamówią taki gwintownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 ...typowy gwint świecy to 1/4x32", czyli jedna czwarta cala średnicy, a skok gwintu to 32 zwitki na cal. I taki w tej świecv będzie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako_27 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Bardzo dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako_27 Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 witam I mam klina nikt nie umie mi załatwić takiego gwintownika , może moja miejscowość jest za mała czy ktoś może mi pomuc gdzie kupie taki gwintownik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 I mam klina nikt nie umie mi załatwić takiego gwintownika , może moja miejscowość jest za mała czy ktoś może mi pomuc gdzie kupie taki gwintownik ? http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=138_190&products_id=879 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako_27 Opublikowano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 No tak ja szukam w sklepach lokalnych narzędziowych a tu zaskoczenie. Człowiek uczy się całe życie Dziękuje za namiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.