janek-20 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witam RWD -5 po wszelkich naprawach i poprawkach jest już za ciężki żeby latać tak więc chce zbudować jakiś nowy model tylko nie wiem jaki. Nowy model chciałbym żeby pasowały te części: - silnik Tower Pro 2406-32 Gold; - pakiet 2200 mAh 11,1V Myślałem o TOTO - 7, ale nie wiem czy silnik i pakiet nie są za duże(ciężkie). Może ktoś zaproponuje coś innego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Z masą nie powinno raczej być problemów. Jednak co do silnika, 2406-32 będzie miał za mały ciąg jak na TOTO 7. edycja: tak to jest jak się ma otwartych kilka okienek, przez przypadek odgrzebałem jakiś stary temat - przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.