radeon Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Wiatm.Oto samolot, który udało mi się wyprodukować z najberdziej podłych materiałów, czyli styropianu, depronu i taśmy pakowej(..no troszeczkę patyczków też było). Latam tym i uczę się...Przednia zabawa.A oto kilka fotek z produkcji...Dla niektórych to najbardziej interesujące ;D Podstawa konstrukcji i inspiracja...styropian z opakowań po meblach Docinanie styropianu. Docinanie... Wzmacnianie... Noska pozyskiwanie...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Mnie się podoba Szczególnie patent z owiewką silnika z butelki PET. Gratuluję pomysłowości :!:
Gold Lizard Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 No calkiem calkiem. Jeszcze tylko kabinka i nabierze to jakis ksztaltow.
radeon Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 Lata już z kabinką od jakiegoś czasu.Ale najważniejsza zmiana jest "pod maską": Regulator widoczny na foto- Hype 25A, oraz pakiecik-Kokam 3s1p 740 mAh, nie widoczny. Z tym zestawem, jest duuużo więcej zabawy (ale krótko). Regulator jest w mauzoleum, bo sie inaczej nie mieścił.
Shin Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Czy możesz nagrać jakiś film z lotów?
radeon Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 Da się, tylko w łykend, bo teraz pogoda u mnie za oknem deszczowa i do pracy trzeba chodzić co rano.Powiem tyle, że prawie każdą figurę wykonuje...W miare moich możliwości(uczę się dopiero akrobować). .....Niemam filmu ale mam pilota w kabinie... Pilot styropianowy, z doświadczeniem rysującym sie na głowie, kabinka z opakowania po myszce.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.