cherry34 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Witam. Z racji, że jestem estetą, nie zdzierżyłbym obsługiwania aparaturki bez tego co w opisie: link Czy można to gdzieś kupić? Cały internet przekopałem i znalazłem tylko to . Jak piszą to jest do Futaby. Będzie banglać z Graupnerem?
fredzio Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Za niewielkie pieniądze można kupić anodowane drążki do nadajnika JR (a to mx12 jest praktycznie aparaturą JR).Tutaj masz przykład. Serwa Futaby pracują be problemu z Mx12. Lutowanej antenie nie ma co ufać, więc od razu jest to zmiany.
Rob Mc Fly Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Gdybyś wolał zakupy w kraju: http://www.modelarski.com/modelarstwo-Akcesoria_do_aparatur_GRAUPNER,119.html :wink: :roll:
cherry34 Opublikowano 10 Października 2009 Autor Opublikowano 10 Października 2009 A ja chyba z 1,5h szukałem tego. Od razu trzeba było z tym walić tutaj. Dzięki! Pozdrawiam.
fredzio Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Jedno "ale" do tej oferty z allegro - radzę zakupić normalną ładowarkę, bo używanie zasilacza 12V jak pisze autor opisu to BZDURA grożąca uszkodzeniem nadajnika i zniszczeniem akumulatora.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.