TIGER Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Witam na forum,teraz już oficjalnie, ponieważ wcześniej śledziłem tematy niezarejestrowany. Mieszkam w Norwegii ale nie jestem członkiem żadnego tutejszego klubu.Modelarstwem w zasadzie interesuje się od 1,5 roku.Generalnie są to tylko helikoptery.Moje umiejętności raczej raczkują ze względu na częsty brak czasu. Aktualnie skończyłem kompletować zestaw do FPV w moim t-rex 450.Mam nadzieję uzyskać dużo pomocy i cennych rad na temat FPV. Pozdrawiam wszystkich i gartuluję świetnego hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIGER Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Wątpie żeby miejscowość coś komuś powiedziała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Moja komuś coś mówi ? Wątpię ale Twoja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Drogi Tigerze. Przeczytaj dokładnie regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.