TIGER Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Witam na forum,teraz już oficjalnie, ponieważ wcześniej śledziłem tematy niezarejestrowany. Mieszkam w Norwegii ale nie jestem członkiem żadnego tutejszego klubu.Modelarstwem w zasadzie interesuje się od 1,5 roku.Generalnie są to tylko helikoptery.Moje umiejętności raczej raczkują ze względu na częsty brak czasu. Aktualnie skończyłem kompletować zestaw do FPV w moim t-rex 450.Mam nadzieję uzyskać dużo pomocy i cennych rad na temat FPV. Pozdrawiam wszystkich i gartuluję świetnego hobby.
TIGER Opublikowano 11 Października 2009 Autor Opublikowano 11 Października 2009 Wątpie żeby miejscowość coś komuś powiedziała...
Paweł R Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Moja komuś coś mówi ? Wątpię ale Twoja sprawa.
Gość Anonymous Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Drogi Tigerze. Przeczytaj dokładnie regulamin.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.