cali Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Serdecznie witam wszystkich modelarzy.Po prawie 30 latach wróciłem do modelarstwa lotniczego RC i muszę się uczyć prawie wszystkiego od nowa.Wiele wiedzy już nabyłem głównie z tego forum oraz innych części internetu.Latam od wiosny tego roku i zrobiłem już niezłe postępy. Pozdrawiam Karol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwarc Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ja latam od jesieni ubiegłego roku (toż to już chyba rok!!!) ale postępy są takie sobie-okoliczne ugory zostały obsiane szczątkami depronu i kawałkami śmigieł :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.