Gość Anonymous Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witam wszystkich! Jak nakazuje regulamin i dobry obyczaj chciałem się przedstawić. Mieszkam trochę w Warszawie trochę w Łodzi. Nigdy nie latałem modelami RC i nie miałem z nimi nic wspólnego poza tym, że przyglądam się tematowi od jakiegoś czasu i w dzieciństwie zrobiłem kilka modeli nie latających. Z lotnictwem wspólnego to miałem jedynie tyle co z pasażerskim ;-) i jeszcze lot z Robertem Kowalikiem Extrą 300 pod Radomiem. Jakieś 10 lat temu zachciało mi się pobawić w modelarstwo lotnicze ale nie było czasu i chyba wystarczającej chęci. Teraz już pora się za to zabrać i dla tego tu jestem. Liczę bardzo na pomoc bo pytań bez liku. Zanim jednak zacznę pytać prześledzę dokładnie forum. Tak poza tym to interesuję się nurkowaniem, żeglarstwem morskim i rajdami samochodowymi i w tych kwestiach mogę w zamian służyć poradą prywatnie. Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Witamy serdecznie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.