CoolSky Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Witam, jeszcze nie tak dawno temu twierdziłem, że nic nie jest w stanie przekonać mnie do helikopterów.... No i stało się. Przygoda z wiatrakami zaczęła się od HK-450. Małe to i troszeczkę nerwowe dlatego też postanowiłem, że zakupię spalinkę. Długo myślałem nad wyborem... Caliber 3 czy Raptor 30... W piątek wieczorem przytargałem do domciu Raptora 50 Titan... W sobotę bardzo późnym popołudniem model był już gotowy. W "in plus" zaskoczyła mnie jakość części i materiałów z jakich model jest wykonany. W pudle oprócz helika znajdziemy silnik spalinowy , tłumik i drewniane łopaty. Dużym zaskoczeniem dla mnie był fakt, że do zestawu producent dodaje dobrej jakości klucze typu inbus. Teraz pozostaje kwestia powkładania na pokład elektroniki.... PS. Korzystając z tego miejsca chciałbym serdecznie podziękować mojemu koledze Patrykowi za wielką pomoc w poskładaniu Raptora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 jakie wyposarzenie planuje pan tutaj wsadzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 jakie wyposarzenie planuje pan tutaj wsadzic? Hej, na tarcze pójdą Hitec HS 635 HB. Na ogon s9256 oraz żyrko GY401. Jako zasilanie moduł B6T Align z pakietem 2200 mAh 2s. P.S. Proszę bez pan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 P.S. Proszę bez pan. okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Gratuluję zakupu - mimo leciwej już nieco konstrukcji do nauki i wstępnego 3D to naprawdę dobra maszynka. Ba do F3C lepsza od Rexa. 635tki na początek wystarczą, ale później będzie nieco przy krótko. Tak czy inaczej - dobrej zabawy życzę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Tak czy inaczej - dobrej zabawy życzę!!! Dzięki. A właśnie... Ten model ma służyć do nauki i umilać wolny czas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Dzięki. A właśnie... Ten model ma służyć do nauki i umilać wolny czas . Jestem przekonany, że będziesz zadowolony. Rapi 50 to mój 1-wszy model heli i dłuugo dawał mi pełnego banana na twarzy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.