pawel859 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Mam aparaturę Graupner Mc-12 i nie wiem jak zmienić w niej program. Ustawiony jest program Acrobatic Nautic Car którego nie mogę zmienić. Nie mogę wyświetlić funkcji zmiany programu TYP tak jak podaje instrukcja. Jak zresetować wszystkie ustawienia do fabrycznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Aby zmienić typ modelu musisz włączyć nadajnik jednocześnie trzymając oba przyciski wciśnięte w dół (CH i DEC), przyciskiem MODE przechodzisz do pola TYP, który zmieniasz przyciskami INC i DEC. Aby zresetować ustawienia do fabrycznych danego modelu w polu RST wciskasz jednocześnie CH i INC. Gdybyś miał jeszcze jakieś kłopoty pytaj śmiało :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel859 Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ale tych pól nie mogę w ogóle znaleźć jakby ich nie było w menu przeglądam wszystko i ich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 A czy na pewno włączasz nadajnik wciskając i przytrzymując oba przyciski w dół? Jeśli tak to napisz kilka pierwszych funkcji jakie możesz zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel859 Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Dual raty, exponential, exponentail offset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 TO znaczy że nie wciskasz tych przycisków. Najpier naciśnij CH i DEC i trzymaj je wciśnięte cały czas i włącz radio. Witaj w nowym, nieznanym menu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel859 Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jak już będziesz w tym nowym menu to w moim pierwszym poście masz opisane co i jak zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.