piotrek.co Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jakiś tydzień temu sprawiłem sobie ten model od Olafa z forum. Oblatałem go dziś.Model po paru pstryknięciach trymerem wysokości latał idealnie Parę ósemek i postanowiłem zrobić ścianę model zatrzymał się idealnie,potem winda.Następnie spróbowałem żylety i hariera.W harierze nie macha skrzydłami .Żyleta ... Bajka .I wylądowałem.Zakładam 2 pakiet i w górę wyleciałem wysoko i blender,wyszedł bez zastrzeżeń po paru minutach lotu odcięło zasilanie i musiałem awaryjnie lądować. Efekt wyrwane podwozie. ;D Wyposażenie: -Serwa Tower Pro sg91 -Sinik Turnigy C3530-1400 -Regulator Mystery Pentium 30A -Śmigło 10/4,7 GWS'a -Pakiet Rihno 1250 mah 20C Model rtf z pakietem waży 750g Trochę za duzo :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Model rtf z pakietem waży 750g Jak udało ci się zrobić tak ciężkiego - u mnie ważył 450g http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=18972 , a i tak nie przejmowałem się wagą. A co do latania to potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 około 40-45 g jest różnicy na samym silniku i pakiet trochę większy... ale reszta podobna, więc chyba piotrek.co, się trochę pomylił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek.co Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Przepraszam pomyliłem się waga wynosi z pakietem 530g źle mierzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.